Netwerkkaart online kopen

Bent u opzoek naar een netwerkkaart? Is uw huidige netwerkkaart te langzaam of defect? Computerpconderdelen.nl heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende netwerkkaarten. Onder andere draadloze en gigabyte netwerkkaarten vindt u terug bij Computerpconderdelen.nl. Wij hebben vergelijken verschillende netwerkkaarten met elkaar, zodat u snel en goedkoop een aankoop kan doen.

Waar wordt de netwerkkaart voor gebruikt?

Een netwerkkaart is nodig om toegang te krijgen tot een netwerk of tot het internet. Om toegang te krijgen tot het internet zijn er 2 soorten kaarten namelijk netwerkkaarten waar een kabel in moet of netwerkkaarten die draadloos werken.

De netwerkkaart word aangesloten op uw moederbord. Het moederbord is een onderdeel wat in de computer of laptop zit.

Een netwerkkaart wordt aangesloten door middel van een kabel heeft een aantal voordelen maar ook een aantal nadelen. De voordelen van een netwerkkaart die met een kabel aangesloten wordt is dat de verbinding niet zal wegvallen naar het netwerk of naar een router die toegang heeft tot het internet. Ook is een bekabeld netwerk veiliger dan een draadloos netwerk omdat er van buitenaf niet zo makkelijk in te komen is. Het nadeel is dat er een kabel aanwezig moet zijn waar u de computer neerzet.

Draadloze verbindingen door en draadloze netwerkkaart!

Een draadloze netwerkkaart zorgt ervoor dat u zonder kabel toegang kunt krijgen tot een netwerk en/of het internet. Een draadloze netwerkkaart is bijna altijd geïntegreerd in een laptop. Dit is gedaan omdat u met een laptop vaak op meerdere plaatsen bent. Het is dan niet handig om steeds een kabel in te moeten steken. Er zijn ook nadelen aan een draadloze netwerkkaart. Zo kan het sneller gebeuren dat de verbinding wegvalt of dat de verbinding niet zo goed is. Dit gaat ten kosten van de snelheid van het internet of toegang tot het netwerk. Verder is er bij een draadloos netwerk makkelijker in te breken. Het netwerk kan wel beveiligd zijn maar er is van buitenaf makkelijker in te komen.

Er zijn verschillende soorten netwerkkaarten te koop. De kosten hiervan kunnen erg verschillend zijn. Dit heeft te maken met kwaliteit, snelheid en ontvangst bij een draadloze netwerkkaart. Het hangt van uw keuze, wat voor netwerkkaart u wilt en nodig heeft. Naarmate u meer kwaliteit, meer snelheid en beter ontvangst wilt, zal ook de prijs stijgen.

Wij hebben een aantal aanbieders die deze netwerkkaarten aanbieden. Ook zitten er aanbieders tussen die deze voor u in kunnen bouwen en laten werken. Filter, sorteer en vergelijk de beste netwerkkaarten met elkaar en vindt voor u de beste netwerkkaart bij Computerpconderdelen.nl

Seagate STCA2000200
Seagate STCA2000200

€ 115.00
Acer VERITON M2611G i3-2130 3.4GHz 8GB 1TB DVDSM W8
Acer VERITON M2611G i3-2130 3.4GHz 8GB 1TB DVDSM W8

€ 625.56
Packard Bell iMedia i5720
Packard Bell iMedia i5720

€ 599.00
Sitecom LAN PCI Adapter
Sitecom LAN PCI Adapter

€ 9.99
Asus CP6230-BN003S NL G870 DVDSM 4GB 500GB W8
Asus CP6230-BN003S NL G870 DVDSM 4GB 500GB W8

€ 467.06