Goedkope Monitor

Bent u opzoek naar een groter beeldscherm, een heldere monitor, een mooi beeldscherm waar u films op kunt kijken? Dan bent u bij computerpconderdelen.nl op de juiste plek beland. Wij hebben namelijk voor u een groot assortiment samengesteld waar meerdere aanbieders hun monitoren op laten zien. U kunt gemakkelijk met uw muis en toetsenbord TFT's, LCD's en andere beeldschermen vergelijken met elkaar.

Welke monitor is het beste en goedkoopste?

Bij iedere desktop computer hoort een mooi beeldscherm waarop u met genot naar kunt kijken wanneer u aan het werk bent of een film bent aan het kijken. Het ligt er uiteraard aan waar u uw desktop monitor voor gaat gebruiken. Wanneer u uw monitor simpelweg gaat gebruiken voor het verwerken van formulieren heeft u geen geavanceerd screen nodig. Dit kan ook met een goedkope monitor die beschikt over een standaard monitor grootte. Het is aan u de keuze wat voor desktop monitor u graag wilt hebben. Dus bepaal eerst uw werkzaamheden en ga dan opzoek naar een geschikte monitor.

Online zijn er veel verschillende monitoren verkrijgbaar!

Veel screen fabrikanten bieden diverse monitoren aan die zijn geschikt voor het verwerken van teksten. Deze monitoren zijn vaak tussen de 17 en 22 inch en beschikken over de juiste licht weergave zodat u geen last krijgt van vierkante ogen na één uurtje werken op uw desktop monitor. Tevens bieden de meeste monitor fabrikanten computer schermen aan die voor de filmliefhebber of game liefhebber een genot voor ogen zijn. Deze schermen hebben vaak een grootte tussen de 22 en 30 inch en bieden vaak perfecte HD kwaliteit zodat films en games in top kwaliteit afgespeeld kunnen worden.
 
Binnen ons uitgebreid monitoren assortiment treft u allerlei LCD,TFT,HD en andere dekstop computer schermen aan die vast aan uw kwaliteitseisen voldoen.

Freecom Hard Drive Sq 3TB
Freecom Hard Drive Sq 3TB

€ 217.00
Lindy Premium Gold TosLink / SPDIF Kabel
Lindy Premium Gold TosLink / SPDIF Kabel

€ 32.00
HP 300-GB HDD 6G SAS 10.000-rpm SFF (2,5-inch) 2-poorts Enterprise
HP 300-GB HDD 6G SAS 10.000-rpm SFF (2,5-inch) 2-poorts Enterprise

€ 337.59
Logitech V470 Bluetooth Notebook Mouse
Logitech V470 Bluetooth Notebook Mouse

€ 32.95
Seagate Cheetah 15K.7 SAS 6Gb/s 600GB 8.89cm (3.5
Seagate Cheetah 15K.7 SAS 6Gb/s 600GB 8.89cm (3.5") harde schijf

€ 332.75