Goedkope Geluidskaart

Surround sound die afkomstig is van uw pc?

Wilt u een nieuwe geluidskaart installeren in uw computer? Muziek, films en games klinken beter met een betere geluidskaart! Computerpconderdelen.nl presenteert een gevarieerd aanbod aan verschillende geluidskaarten. Sorteer op prijs, merk, naam en vindt de geschikte geluidskaart voor uw computer!

Wat is een geluidskaart?

Een geluidskaart is een computer component die binnen in je pc zit. Deze is bevestigd in een PCI slot op het moederbord. Deze geluidskaart zorgt ervoor dat er goede kwaliteit muziek af te spelen is. Ook kun je er geluiden mee opnemen. Er moet dan natuurlijk een microfoon op aangesloten worden. Deze kaart is bereikbaar aan de achterkant van de pc. Het is hier mogelijk om stekkertjes van onder andere speakers en een microfoon erin te steken. Vaak zit er ook een game port op. Deze hebben andere aansluitingen dan de andere stekkertjes.

Sinds 1990 worden er ook geluidskaarten in het moederbord geïntegreerd. Er is hier dan geen extra kaart meer voor nodig. Nu zijn bijna alle moederborden voorzien van een onboard geluidskaart. Ook kan er een mp3-speler op aangesloten worden of een mengpaneel. Zo kunt u het uitbreiden en meerdere apparaten op aan sluiten.

Verschillende soorten geluidskaarten?

Er zijn verschillende soorten geluidskaarten. Er zijn ook verschillende soorten speakers. Zo is er een 7.1 speakerset, 5.1 speakerset, 2.1 speakerset of 2.0 speakerset verkrijgbaar door een van onze aanbieders en kunt u deze gemakkelijk vergelijken op onze website.. Een 7.1 geluidsset wil zeggen 7 gewone boxen en 1 subwoofer. Voor bijvoorbeeld een 7.1 speakerset is er een aparte kaart nodig die dat ook aan kan.

Als u nog een nieuwe geluidskaart nodig heeft omdat uw huidige geluidskaart stuk is hebben wij een aantal aanbieders voor u. Als u in de toekomst van plan bent om er een 7.1 geluidsset op aan te sluiten is het slim om al een geluidskaart te kopen die dit aan kan. Op de verschillende sites van onze aanbieders staat precies aangegeven waar die op aangesloten moet worden en wat voor soort geluidskaart het is. Vergelijk de geluidskaarten op de verschillende sites want het kan zijn dat de sites verschillen in prijs.

Trust USB Optical Mouse MI-2275F
Trust USB Optical Mouse MI-2275F

€ 6.99
LOGITECH BLUETOOTH ILLUMINATED KEYBOARD K810 INTL
LOGITECH BLUETOOTH ILLUMINATED KEYBOARD K810 INTL

€ 100.42
Western Digital My Book Essential 500 GB
Western Digital My Book Essential 500 GB

€ 75.01
Transcend StoreJet 25M3
Transcend StoreJet 25M3

€ 91.11
Speedlink MYST Touch Scroll Wireless
Speedlink MYST Touch Scroll Wireless

€ 22.00