Goedkope Geluidskaart

Surround sound die afkomstig is van uw pc?

Wilt u een nieuwe geluidskaart installeren in uw computer? Muziek, films en games klinken beter met een betere geluidskaart! Computerpconderdelen.nl presenteert een gevarieerd aanbod aan verschillende geluidskaarten. Sorteer op prijs, merk, naam en vindt de geschikte geluidskaart voor uw computer!

Wat is een geluidskaart?

Een geluidskaart is een computer component die binnen in je pc zit. Deze is bevestigd in een PCI slot op het moederbord. Deze geluidskaart zorgt ervoor dat er goede kwaliteit muziek af te spelen is. Ook kun je er geluiden mee opnemen. Er moet dan natuurlijk een microfoon op aangesloten worden. Deze kaart is bereikbaar aan de achterkant van de pc. Het is hier mogelijk om stekkertjes van onder andere speakers en een microfoon erin te steken. Vaak zit er ook een game port op. Deze hebben andere aansluitingen dan de andere stekkertjes.

Sinds 1990 worden er ook geluidskaarten in het moederbord geïntegreerd. Er is hier dan geen extra kaart meer voor nodig. Nu zijn bijna alle moederborden voorzien van een onboard geluidskaart. Ook kan er een mp3-speler op aangesloten worden of een mengpaneel. Zo kunt u het uitbreiden en meerdere apparaten op aan sluiten.

Verschillende soorten geluidskaarten?

Er zijn verschillende soorten geluidskaarten. Er zijn ook verschillende soorten speakers. Zo is er een 7.1 speakerset, 5.1 speakerset, 2.1 speakerset of 2.0 speakerset verkrijgbaar door een van onze aanbieders en kunt u deze gemakkelijk vergelijken op onze website.. Een 7.1 geluidsset wil zeggen 7 gewone boxen en 1 subwoofer. Voor bijvoorbeeld een 7.1 speakerset is er een aparte kaart nodig die dat ook aan kan.

Als u nog een nieuwe geluidskaart nodig heeft omdat uw huidige geluidskaart stuk is hebben wij een aantal aanbieders voor u. Als u in de toekomst van plan bent om er een 7.1 geluidsset op aan te sluiten is het slim om al een geluidskaart te kopen die dit aan kan. Op de verschillende sites van onze aanbieders staat precies aangegeven waar die op aangesloten moet worden en wat voor soort geluidskaart het is. Vergelijk de geluidskaarten op de verschillende sites want het kan zijn dat de sites verschillen in prijs.

HP TV 300GB 6G SAS 10K 2.5IN SC ENT HDD SFF
HP TV 300GB 6G SAS 10K 2.5IN SC ENT HDD SFF

€ 214.16
Intel X25-M Postville SSDSA2MH160G2C1 160GB
Intel X25-M Postville SSDSA2MH160G2C1 160GB

€ 399.00
WD 1TB My Passport
WD 1TB My Passport

€ 96.79
HP 600GB 15K LFF 6G DP SAS
HP 600GB 15K LFF 6G DP SAS

€ 433.18
WD Elements Portable 320GB
WD Elements Portable 320GB

€ 49.95