Beste harde schijf

Wilt u uw huidige harde schijf capaciteit uitbreiden? Bent u opzoek naar een snellere en grotere harde schijf? Dan heeft computerpconderdelen.nl voor u de uitkomst! Wij hebben voor u een uitgebreide lijst samengesteld met  daarin verschillende harde schijven. Deze lijst kunt u sorteren en filteren waardoor u snel en gemakkelijk de juiste aankoop kunt doen.

Interne harde schijven
Een harde schijf is een schijf waar al uw bestanden in opgeslagen worden. Als deze stuk gaat bent u vaak al uw data kwijt of kost het veel geld om de bestanden terug te krijgen.

Er zijn 2 soorten harde schijven namelijk interne harde schijven en externe harde schijven. De interne harde schijven zitten binnen in de computerkast en worden aangesloten met een kabeltje op het moederbord en een voedingskabel. Tegenwoordig zijn er nog 2 soorten aansluitingen die veel gebruikt worden. Het gaat om de IDE en de SATA. De SATA is nieuwer en sneller, deze wordt bij nieuwe computers gebruikt. Er zijn echter nog veel computersystemen die gebruik maken van de IDE schijven.

Externe harde schijven
De externe harde schijven worden aangesloten via een usb kabel. De nieuwere externe harde schijven krijgen ook voeding via de usb. De oudere en grotere harde schijven hebben een aparte voeding nodig. De externe harde schijven worden veel gebruikt als er veel data meegenomen moet worden naar een andere locatie. Ook is het erg handig om een back-up op te maken om op een andere locatie te bewaren.

Er zijn harde schijven met verschillende capaciteiten te krijgen. Het ligt eraan hoeveel data u heeft. Hier kunt u uw capaciteit op aan passen. Vroeger hadden de schijven niet echt veel capaciteit. Tegenwoordig zijn er al schijven van 2 TB. Dit zijn 2000 GB. Dit is een enorm hoge capaciteit.

Als u veel verkeer weg moet schrijven naar de harde schijf moet er ook rekening gehouden worden met de snelheid van de harde schijf. Als u veel data weg schrijft moet dit uiteraard een snelle schijf zijn anders moet u lang wachten tot het op de schijf geplaatst worden.

Bij onze aanbieders zijn een heleboel harde schijven te verkrijgen. Er staat goed aangegeven hoeveel capaciteit  hebben en hoe snel ze zijn. Vergelijk de schijven met elkaar want de prijzen kunnen per site verschillen.

Rapoo Draadloze Optische Muis 3300p
Rapoo Draadloze Optische Muis 3300p

€ 19.95
Trust Laser Mouse MI-6970C
Trust Laser Mouse MI-6970C

€ 19.99
Intenso Memory Tower 3.5
Intenso Memory Tower 3.5" 2000GB Zwart

€ 102.00
Targus Bluetooth Comfort Laser Mouse
Targus Bluetooth Comfort Laser Mouse

€ 29.00
Kingston SSD 90GB HyperX 3K SATA3 2.5
Kingston SSD 90GB HyperX 3K SATA3 2.5"+Upgrade-Kit

€ 110.10