Computer voeding online kopen

Is uw voeding stuk?  Bent u opzoek naar een nieuwe computer voeding? Behoefte aan meer wattage in uw computer? Dan bent u bij computerpconderdelen.nl op de juiste website beland. Hier kunt u de beste en goedkoopste computer voedingen met elkaar vergelijken en zo de juiste aankoop doen.

Een computervoeding?

De voeding van de computer zorgt voor de stroomaanvoer. De stroom wordt aangesloten op het moederbord en al de componenten die erop aangesloten zijn. Er zijn een aantal soorten voltages die doorgevoerd worden naar de computer.

Er zijn veel verschillende soorten voedingen met verschillende soorten aansluitingen. De aansluiting op het moederbord moet passen en er moet een aantal wattage op zitten. Als er veel zware componenten in de computer zitten moet er een voeding in die veel watt heeft. Dit om alle componenten voldoende te kunnen voorzien. Ook op de cd-romspeler of dvd-speler moet een voeding aan worden gesloten. Deze zorgt ervoor dat de lade voor de cd-roms en dvd's geopend worden en dat deze ook worden afgespeeld. .

Als u bijvoorbeeld zware spellen gaat spelen op uw computer heeft u een voeding nodig met een groot aantal watt. Als u alleen maar een beetje typt en surft op het internet met uw computer is een voeding van 350 watt meer als voldoende.

Is uw voeding defect?

Als u niet zeker weet of uw voeding stuk is kunt u dit beter eerst laten testen. Vaak gaat de voeding erg stinken als deze kapot is en is dan niet meer te repareren. Er zal een nieuwe voeding gekocht moeten worden.

Welke voeding gaat u online kopen?

Er zijn veel soorten voedingen. Deze kunt u het beste in laten bouwen door iemand die hier verstand van heeft. Ook is het erg belangrijk om te weten wat voor voeding u nodig heeft. Laat u informeren door een vriend of bekende die kennis heeft van voedingen. Deze zal u misschien mee kunnen helpen met een nieuwe voeding te bestellen en om deze in te bouwen. Ook zal hij weten welke voeding goed voor uw computer is en voor welke prijs zake. Ook moet er opgelet worden of de aanbieder er spullen bij levert zoals een voedingskabel etc.

Seagate BackupPlus Portable 500GB Zilver
Seagate BackupPlus Portable 500GB Zilver

€ 73.00
HP ElitePad 900 Z2760 2GB 64GB 25.7cm (10.1 Inch) W8P
HP ElitePad 900 Z2760 2GB 64GB 25.7cm (10.1 Inch) W8P

€ 857.89
Qnap TS-219P II
Qnap TS-219P II

€ 304.91
Iomega eGo Desktop Hard Drive 2.0 TB rood
Iomega eGo Desktop Hard Drive 2.0 TB rood

€ 249.00
Samsung Spinpoint HD154UI F2 1,5 terabyte SATA II harde schijf
Samsung Spinpoint HD154UI F2 1,5 terabyte SATA II harde schijf

€ 85.00